OPĆI UVJETI PRODAJE I KORIŠTENJA

PREGLED

 

Ovom web stranicom upravlja FLAVERDA. Na cijelom web mjestu izrazi "mi", "nas" i "naš" odnose se na FLAVERDU. FLAVERDA nudi ovu web stranicu, uključujući sve informacije, alate i usluge dostupne s ove stranice vama, korisniku, pod uvjetom da prihvaćate sve odredbe, uvjete, politike i obavijesti navedene ovdje.

 

Posjetom ovoj stranici i/ili kupnjom jednog od naših proizvoda uključujete se u našu "Uslugu" i slažete se da vas obvezuju sljedeći uvjeti ("Opći uvjeti prodaje", "Opći uvjeti prodaje i korištenja" , "Uvjeti") , uključujući dodatne odredbe, uvjete i pravila koja su ovdje navedena i/ili dostupna putem hiperveze. Ovi Opći uvjeti prodaje i korištenja primjenjuju se na sve korisnike ove stranice, uključujući ali ne ograničavajući se na korisnike koji pregledavaju stranicu, koji su prodavači, kupci, trgovci i/ili suradnici sadržaja.

 

Molimo pažljivo pročitajte ove Opće uvjete prodaje i korištenja prije nego što pristupite ili koristite našu web stranicu. Pristupom ili korištenjem bilo kojeg dijela ove stranice, suglasni ste biti vezani ovim Općim uvjetima prodaje i korištenja. Ako se ne slažete sa svim odredbama i uvjetima ovog ugovora, ne smijete pristupiti web stranici niti koristiti usluge koje se ovdje nude. Ako se ovi Opći uvjeti prodaje i korištenja smatraju ponudom, prihvaćanje je izričito ograničeno na ove Opće uvjete prodaje i korištenja.

 

Sve nove značajke i svi novi alati koji će naknadno biti dodani ovoj trgovini također će podlijegati ovim Općim uvjetima prodaje i korištenja. Najnoviju verziju Općih uvjeta prodaje i korištenja možete pogledati u bilo kojem trenutku na ovoj stranici. Zadržavamo pravo ažuriranja, izmjene ili zamjene bilo kojeg dijela ovih Općih uvjeta prodaje i korištenja objavljivanjem ažuriranja i/ili izmjena na našoj web stranici. Vaša je odgovornost povremeno provjeravati ovu stranicu kako biste vidjeli jesu li napravljene promjene. Vaše daljnje korištenje ili pristup web stranici nakon objave bilo kakvih promjena predstavlja prihvaćanje tih promjena.

 

Naša trgovina smještena je na Shopify Inc. Oni nam pružaju platformu za e-trgovinu koja nam omogućuje prodaju naših proizvoda i usluga vama.

 

ČLANAK 1 – UVJETI KORIŠTENJA NAŠE MREŽNE TRGOVINE

 

Prihvaćanjem ovih Općih uvjeta prodaje i korištenja, izjavljujete da ste postali punoljetni u svojoj zemlji, državi ili pokrajini prebivališta, te da ste nam dali svoj pristanak da bilo kojoj maloljetnoj osobi koju ste zaduženi omogućimo korištenje ovu web stranicu.

 

Korištenje naših proizvoda u bilo koju nezakonitu ili neovlaštenu svrhu je zabranjeno niti smijete, korištenjem usluge, prekršiti bilo koji zakon u vašoj nadležnosti (uključujući, ali ne ograničavajući se na zakone koji se odnose na autorska prava).

 

Ne smijete prenositi nikakve crve, viruse ili bilo koji drugi kod destruktivne prirode.

 

Svako kršenje ili kršenje ovih Općih uvjeta prodaje i korištenja rezultirat će trenutačnim prekidom vaših usluga.

 

ČLANAK 2 – OPĆI UVJETI

 

Zadržavamo pravo uskratiti pristup Uslugama bilo kojoj osobi u bilo koje vrijeme, iz bilo kojeg razloga.

 

Razumijete da se vaš sadržaj (ne uključujući podatke o vašoj kreditnoj kartici) može prenositi nekriptiran, uključujući (a) prijenose preko različitih mreža; i (b) promjene radi usklađivanja i prilagodbe tehničkim zahtjevima za povezivanje mreža ili uređaja. Podaci o kreditnoj kartici uvijek su šifrirani tijekom prijenosa preko mreže.

 

Suglasni ste da nećete reproducirati, umnožavati, kopirati, prodavati, preprodavati ili iskorištavati bilo koji dio usluge ili korištenje usluge, ili bilo kakav pristup usluzi ili kontaktu na web stranici putem koje se usluga pruža, bez izričitog dopuštenja obavijest s naše strane.

 

Naslovi korišteni u ovom ugovoru uključeni su samo radi praktičnosti i neće ograničiti niti na drugi način utjecati na ove Uvjete

 

ČLANAK 3. – TOČNOST, POTPUNOST I PRAVOVREMENOST INFORMACIJA

 

Ne snosimo odgovornost ako informacije dostupne na ovoj stranici nisu točne, potpune ili aktualne. Sadržaj ove stranice je samo u informativne svrhe i ne bi trebao predstavljati vaš jedini izvor informacija za donošenje odluka bez prethodne konzultacije s točnijim, potpunijim i ažurnijim izvorima informacija. Ako se odlučite osloniti na sadržaj prikazan na ovoj stranici, činite to na vlastitu odgovornost.

 

Ova stranica može sadržavati neke prethodne informacije. Ove prethodne informacije, po svojoj prirodi, nisu aktualne i daju se samo u informativne svrhe. Zadržavamo pravo promjene sadržaja ove stranice u bilo kojem trenutku, ali nemamo obvezu ažurirati bilo koje informacije na našoj stranici. Suglasni ste da je vaša odgovornost pratiti promjene na našoj stranici.

 

ČLANAK 4 – PROMJENE USLUGE I CIJENA

 

Cijene naših proizvoda podložne su promjenama bez prethodne najave.

 

Zadržavamo pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili prekinuti uslugu (i bilo koji dio ili sadržaj usluge) bez prethodne najave u bilo kojem trenutku.

 

Nećemo biti odgovorni vama ili bilo kojoj trećoj strani za bilo kakvu promjenu cijene, obustavu ili prekid usluge.

 

ČLANAK 5 – PROIZVODI ILI USLUGE (ako je primjenjivo)

 

Određeni proizvodi ili usluge mogu biti isključivo dostupni online putem naše web stranice. Ovi proizvodi ili usluge mogu imati ograničene količine i podložni su povratu ili zamjeni samo u skladu s našim Pravilima povrata.

 

Dali smo sve od sebe da što jasnije prikažemo boje i slike naših proizvoda koji se pojavljuju u našoj trgovini. Ne možemo jamčiti da će prikaz bilo koje boje na monitoru vašeg računala biti točan.

 

Zadržavamo pravo, ali nemamo obvezu, ograničiti prodaju naših proizvoda ili usluga bilo kojoj osobi u bilo kojoj zemljopisnoj regiji ili jurisdikciji. Ovo pravo možemo iskoristiti od slučaja do slučaja. Zadržavamo pravo ograničenja količine bilo kojeg proizvoda ili usluge koju nudimo. Svi opisi proizvoda i cijene proizvoda podložni su promjenama u bilo kojem trenutku bez prethodne najave, prema našem vlastitom nahođenju. Zadržavamo pravo prestanka ponude proizvoda u bilo kojem trenutku. Svaka ponuda za uslugu ili proizvod napravljena na ovoj stranici je ništavna tamo gdje je zabranjena zakonom.

 

Ne jamčimo da će kvaliteta bilo kojeg proizvoda, usluge, informacije ili druge robe koju ste nabavili ili kupili ispuniti vaša očekivanja, niti da će sve pogreške u usluzi biti ispravljene.

 

ČLANAK 6 – TOČNOST PODATAKA O NAPLATI I RAČUNU

 

Zadržavamo pravo odbiti bilo koju narudžbu koju nam pošaljete. Možemo, prema vlastitom nahođenju, smanjiti ili otkazati količine kupljene po osobi, po kućanstvu ili po narudžbi. Ta ograničenja mogu uključivati ​​narudžbe poslane putem ili s istog korisničkog računa, iste kreditne kartice i/ili narudžbe koje koriste istu adresu za naplatu i/ili dostavu. U slučaju da promijenimo ili otkažemo narudžbu, možemo vas pokušati obavijestiti putem adrese e-pošte i/ili adrese za naplatu/broja telefona koji ste naveli u trenutku slanja narudžbe. Zadržavamo pravo ograničiti ili zabraniti narudžbe za koje se, po našem osobnom sudu, čini da su od trgovaca, preprodavača ili distributera.

 

Suglasni ste dati aktualne, potpune i točne podatke o narudžbi i računu za sve narudžbe u našoj trgovini. Suglasni ste da ćete odmah ažurirati svoj račun i druge podatke, uključujući adresu e-pošte i brojeve kreditnih kartica te datume isteka, kako bismo mogli dovršiti vaše transakcije i kontaktirati vas po potrebi.

 

Za dodatne pojedinosti pogledajte našu Politiku povrata.

 

ČLANAK 7 – IZBORNI ALATI

 

Možemo vam omogućiti pristup alatima trećih strana nad kojima nemamo nadzor, kontrolu niti utjecaj.

 

Prihvaćate i slažete se da mi pružamo pristup takvim alatima "kakvi jesu" i "kako su dostupni" bez ikakvih jamstava, izjava ili uvjeta bilo koje vrste i bez ikakvog odobrenja. Nećemo snositi pravnu odgovornost koja proizlazi iz ili se odnosi na korištenje ovih izbornih alata trećih strana.

 

Ako koristite opcijske alate ponuđene putem Stranice, činite to na vlastitu odgovornost i diskreciju, te biste trebali pregledati uvjete pod kojima takve alate nude primjenjivi dobavljači trećih strana.

 

Također možemo, u budućnosti, ponuditi nove usluge i/ili nove značajke na našim stranicama (uključujući nove alate i resurse). Ove nove značajke i nove usluge također će biti podložne ovim Općim uvjetima prodaje i korištenja.

 

ČLANAK 8 – VEZE TREĆIH STRANA

 

Određeni sadržaj, proizvodi i usluge dostupni putem naše usluge mogu uključivati ​​materijale trećih strana.

 

Veze trećih strana na ovoj stranici mogu vas usmjeriti na web stranice trećih strana koje nisu povezane s nama. Nemamo obvezu ispitati ili procijeniti sadržaj ili točnost takvih stranica i ne jamčimo i nemamo nikakvu odgovornost niti odgovornost za bilo koji sadržaj, web stranice, proizvode, usluge ili druge materijale kojima se može pristupiti na ili s ovih stranica trećih strana.

 

Nismo odgovorni za bilo kakvu štetu ili štetu povezanu s kupnjom ili korištenjem robe, usluga, resursa, sadržaja ili bilo koje druge transakcije izvršene u vezi s takvim web stranicama trećih strana. Pažljivo pregledajte pravila i prakse trećih strana i provjerite jeste li ih razumjeli prije nego što se uključite u bilo koju transakciju. Pritužbe, zahtjeve, nedoumice ili pitanja u vezi s proizvodima trećih strana treba uputiti istim trećim stranama.

 

ČLANAK 9 – KOMENTARI, PRIJEDLOZI I OSTALI PRIJEDLOZI KORISNIKA

 

Ako na naš zahtjev pošaljete određeni sadržaj (npr. za sudjelovanje u natjecanjima), ili ako bez našeg zahtjeva pošaljete kreativne ideje, sugestije, prijedloge, planove ili druge materijale, bilo online, e-poštom, poštom , ili na drugi način (zajedničkim nazivom "Komentari"), dajete nam pravo, u bilo koje vrijeme, bez ograničenja, da uređujemo, kopiramo, objavljujemo, distribuiramo, prevodimo i na drugi način koristimo u bilo kojem mediju sve komentare koje nam pošaljete. Nismo i nećemo imati nikakvu obvezu (1) čuvati povjerljive komentare; (2) platiti naknadu bilo kome za bilo kakve komentare; (3) odgovoriti na komentare.

 

Možemo, ali nemamo obvezu nadzirati, uređivati ​​ili uklanjati sadržaje za koje utvrdimo da su nezakoniti, uvredljivi, prijeteći, klevetnički, pornografski, opsceni ili na bilo koji drugi način nepoželjni ili da krše bilo koje intelektualno vlasništvo ili ove Opće uvjete Prodaja i korištenje.

 

Suglasni ste s pisanjem komentara koji ne krše prava trećih strana, uključujući autorska prava, zaštitni znak, privatnost, osobnost ili druga osobna ili vlasnička prava. Nadalje se slažete da vaši komentari neće sadržavati nikakav nezakonit, klevetnički, uvredljiv ili nepristojan materijal ili sadržavati bilo kakav računalni virus ili drugi zlonamjerni softver koji bi na bilo koji način mogao utjecati na rad usluge ili bilo koje druge povezane web stranice. Ne smijete koristiti lažnu adresu e-pošte, pretvarati se da ste netko tko niste ili na neki drugi način dovoditi nas i/ili treće strane u zabludu o podrijetlu komentara. Vi ste u potpunosti odgovorni za sve komentare koje objavite i njihovu točnost. Ne preuzimamo odgovornost i ne preuzimamo odgovornost za bilo kakve komentare koje objavite vi ili bilo koja treća strana.

 

ČLANAK 10 – OSOBNI PODACI

 

Slanje vaših osobnih podataka našoj trgovini regulirano je našim Pravilima o privatnosti. Kliknite ovdje da vidite našu Politiku privatnosti.

 

ČLANAK 11 – POGREŠKE, NETOČNOSTI I PROPUSTI

 

Povremeno se na našem web-mjestu ili u Usluzi mogu nalaziti informacije koje sadrže tiskarske pogreške, netočnosti ili propuste koji se mogu odnositi na opise proizvoda, cijene, promocije, ponude, troškove ili naknade za dostavu proizvoda, vrijeme isporuke i dostupnost. Zadržavamo pravo da ispravimo sve pogreške, netočnosti ili propuste te da promijenimo ili ažuriramo informacije ili otkažemo narudžbe ako su bilo koje informacije u Usluzi ili na bilo kojoj povezanoj web stranici netočne, u bilo koje vrijeme i bez prethodne obavijesti (uključujući i nakon što ste postavili svoje narudžba).

 

Ne preuzimamo nikakvu obvezu ažuriranja, izmjene ili pojašnjenja informacija u Usluzi ili na bilo kojoj povezanoj web stranici, uključujući, bez ograničenja, informacije o cijenama, osim ako to zahtijeva zakon. Nijedan navedeni datum ažuriranja ili osvježavanja u Usluzi ili na bilo kojoj povezanoj web stranici ne treba uzeti u obzir pri donošenju zaključka da su informacije u Usluzi ili na bilo kojoj povezanoj web stranici izmijenjene ili ažurirane.

 

 

ČLANAK 12 – ZABRANJENE UPOTREBE

 

Uz zabrane navedene u Općim uvjetima prodaje i korištenja, zabranjeno vam je korištenje stranice ili njezinog sadržaja: (a) u nezakonite svrhe; (b) poticati druge na obavljanje ili sudjelovanje u nezakonitim radnjama; (c) za kršenje bilo koje regionalne uredbe ili bilo kojeg međunarodnog, federalnog, pokrajinskog ili državnog zakona, pravila ili propisa; (d) za kršenje ili kršenje naših prava intelektualnog vlasništva ili prava trećih strana; (e) uznemiravati, zlostavljati, vrijeđati, ozljeđivati, klevetati, klevetati, omalovažavati, zastrašivati ​​ili diskriminirati bilo koga na temelju spola, seksualne orijentacije, vjere, etničke pripadnosti, rase, dobi, nacionalnog podrijetla ili invaliditeta; (f) dostaviti lažne ili obmanjujuće informacije; (g) za učitavanje ili prijenos virusa ili bilo koje druge vrste zlonamjernog koda koji će ili se može koristiti na bilo koji način koji će ugroziti funkcionalnost ili rad Usluge ili bilo koje povezane web stranice, neovisne web stranice ili Interneta; (h) za prikupljanje ili praćenje osobnih podataka drugih; (i) za spam, krađu identiteta, otmicu, iznudu, indeksiranje, indeksiranje ili skeniranje weba (ili bilo kojeg drugog izvora); (j) u razvratne ili nemoralne svrhe; ili (k) za kršenje ili zaobilaženje sigurnosnih mjera naše usluge, bilo koje druge web stranice ili interneta. Zadržavamo pravo prekinuti vašu upotrebu usluge ili bilo koje povezane web stranice zbog kršenja bilo koje zabranjene upotrebe.

 

ČLANAK 13 – ISKLJUČENJE JAMSTAVA I OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

 

Ne jamčimo niti tvrdimo da će vaše korištenje naše usluge biti neprekidno, pravovremeno, sigurno ili bez grešaka.

 

Ne jamčimo da će rezultati koji se mogu dobiti korištenjem usluge biti točni ili pouzdani.

 

Slažete se da s vremena na vrijeme možemo ukloniti uslugu na neodređeno vrijeme ili otkazati uslugu u bilo kojem trenutku, bez prethodne obavijesti.

 

Izričito se slažete da je vaša upotreba ili nemogućnost korištenja usluge isključivo na vlastiti rizik. Usluga i svi proizvodi i usluge koje vam se isporučuju putem usluge (osim ako izričito ne navedemo drugačije) dani su "kakvi jesu" i "kako su dostupni" za vašu upotrebu, bez predstavljanja, bez jamstava i bez uvjeta bilo koje vrste, izričitih ili podrazumijeva se, uključujući sva podrazumijevana jamstva o utrživosti ili kvaliteti, prikladnosti za određenu svrhu, trajnosti, vlasništva i nekršenja.

 

Ni pod kojim okolnostima FLAVERDA, naši direktori, službenici, zaposlenici, podružnice, agenti, izvođači, pripravnici, dobavljači, pružatelji usluga i davatelji licenci neće biti odgovorni za bilo kakve ozljede, gubitke, zahtjeve ili izravne, neizravne, slučajne, kaznene, posebne ili posljedične štete bilo koje prirode, uključujući, ali ne ograničavajući se na gubitak dobiti, prihoda, uštede, podataka, troškove zamjene ili slične štete, bilo u ugovoru, deliktu (čak i u slučaju nemara), objektivnoj odgovornosti ili na neki drugi način, proizašle iz vašeg korištenje bilo koje usluge ili proizvoda iz ove usluge, ili u vezi s bilo kojim drugim zahtjevom koji se na bilo koji način odnosi na vašu upotrebu usluge ili bilo kojeg proizvoda, uključujući, ali ne ograničavajući se na bilo kakve pogreške ili propuste u bilo kojem sadržaju, ili bilo kakav gubitak ili oštećenje bilo koje vrste nastale kao rezultat korištenja usluge ili bilo kojeg sadržaja (ili proizvoda) objavljenog, prenesenog ili na drugi način stavljenog na raspolaganje putem usluge, čak i ako ste bili obaviješteni o mogućnosti da do toga dođe. Budući da neke države ili jurisdikcije ne dopuštaju isključenje ili ograničenje odgovornosti za posljedične ili slučajne štete, naša će odgovornost biti ograničena na najveću moguću mjeru dopuštenu zakonom.

 

 

ČLANAK 14. – NAKNADA

 

Slažete se da ćete obeštetiti, braniti i držati FLAVERDU, našu matičnu tvrtku, podružnice, podružnice, partnere, službenike, direktore, agente, izvođače, davatelje licenci, pružatelje usluga, podizvođače, dobavljače, pripravnike i zaposlenike, u pogledu bilo kakvog potraživanja ili zahtjeva, uključujući razumne odvjetničke naknade, napravljene od bilo koje treće strane zbog ili proizlaze iz vašeg kršenja ovih Općih uvjeta prodaje i korištenja ili dokumenata na koje se oni odnose, ili zbog vašeg kršenja bilo kojeg zakona ili prava treće strane.

 

ČLANAK 15 – ODJELJIVOST

 

U slučaju da se neka odredba ovih Općih uvjeta prodaje i korištenja smatra nezakonitom, ništetnom ili neprimjenjivom, ova se odredba ipak može primijeniti u punoj mjeri dopuštenoj zakonom, a neprimjenjivi dio mora se smatrati razdvojenim. od ovih Općih uvjeta prodaje i korištenja, ovo odvajanje ne bi trebalo utjecati na valjanost i primjenjivost svih ostalih preostalih odredbi.

 

ČLANAK 16 – RASKID

 

Obveze i odgovornosti koje su strane preuzele prije datuma raskida ostat će na snazi ​​i nakon raskida ovog Ugovora za sve svrhe.

 

Ovi Opći uvjeti prodaje i korištenja vrijede osim ako i dok ih vi ili ne raskinete. Možete raskinuti ove Opće uvjete prodaje i korištenja u bilo kojem trenutku tako što ćete nas obavijestiti da više ne želite koristiti naše usluge ili kada prestanete koristiti naše stranice.

 

Ako ocijenimo, prema vlastitom nahođenju, da niste uspjeli ili ako sumnjamo da niste bili u mogućnosti pridržavati se uvjeta ovih Općih uvjeta prodaje i korištenja, također možemo raskinuti ovaj ugovor u bilo kojem trenutku bez obavijesti u unaprijed i ostat ćete odgovorni za sve iznose koji dugujete do i uključujući datum raskida, i/ili vam možemo uskratiti pristup našim Uslugama (ili bilo kojem njihovom dijelu).

 

ČLANAK 17 – CJELOKUPNI UGOVOR

 

Svaki naš propust u ostvarivanju ili primjeni bilo kojeg prava ili odredbe ovih Općih uvjeta prodaje i korištenja ne bi trebao predstavljati odricanje od ovog prava ili odredbe.

 

Ovi Opći uvjeti prodaje i korištenja ili bilo koje druge politike ili operativna pravila koja objavljujemo na ovoj stranici ili u vezi s Uslugom čine cjelokupno razumijevanje i ugovor između vas i nas i uređuju vašu upotrebu Usluge i zamjenjuju svu komunikaciju, prijedloge i sve prethodne i istodobne ugovore, usmene ili pismene, između vas i nas (uključujući, ali ne ograničavajući se na, bilo koju prethodnu verziju Općih uvjeta prodaje i korištenja).

 

Svaka dvosmislenost u vezi s tumačenjem ovih Općih uvjeta prodaje i korištenja ne smije se tumačiti na štetu strane koja ih sastavlja.

 

ČLANAK 18. – MJERODAVNI ZAKON

 

Ovi Opći uvjeti prodaje i korištenja, kao i bilo koji drugi zasebni ugovor putem kojeg vam pružamo usluge bit će regulirani i tumačeni prema zakonima koji su na snazi ​​u FLAVERDA 31 rue Haute-Seille 57000 Metz, Francuska.

 

ČLANAK 19. – IZMJENE OPĆIH UVJETA PRODAJE I KORIŠTENJA

 

Najnoviju verziju Općih uvjeta prodaje i korištenja možete pogledati u bilo kojem trenutku na ovoj stranici.

 

Zadržavamo pravo, prema vlastitom nahođenju, ažurirati, modificirati ili zamijeniti bilo koji dio ovih Općih uvjeta prodaje i korištenja objavljivanjem ažuriranja i promjena na našim stranicama. Vaša je odgovornost redovito posjećivati ​​našu stranicu kako biste provjerili promjene. Vaše daljnje korištenje ili pristup našim stranicama nakon objave bilo kakvih izmjena ovih Općih uvjeta prodaje i korištenja predstavlja prihvaćanje ovih izmjena.

 

ČLANAK 20 – PODACI ZA KONTAKT

 

Pitanja u vezi s Općim uvjetima prodaje i korištenja pošaljite nam na hello@flaverda.com.