POLITIKA POVRAĆA I NOVCA

POVRATAK

 

Naša polica traje 30 dana. Ako je prošlo 30 dana od vaše kupnje, nažalost ne možemo vam ponuditi povrat ili zamjenu.

 

Da biste ispunili uvjete za povrat, vaš artikl mora biti nekorišten i u istom stanju u kojem ste ga primili. Također mora biti u originalnom pakiranju.

 

Nekoliko vrsta proizvoda nije moguće vratiti. Kvarljiva roba poput hrane, cvijeća ili časopisa ne može se vratiti. Također ne prihvaćamo proizvode za intimnu ili sanitarnu uporabu, opasne proizvode ili zapaljive plinove ili tekućine.

 

Ostali artikli koji se ne mogu vratiti:

- Darovne kartice

- Softver koji se može preuzeti

- Određeni proizvodi za zdravlje i osobnu njegu

 

Za povrat, morate nam pokazati račun ili dokaz o kupnji.

 

Molimo ne vraćajte kupljeni proizvod proizvođaču.

 

Postoje određene situacije u kojima se odobrava samo djelomični povrat: (ako je primjenjivo)

- Knjige s vidljivim tragovima korištenja.

- CD, DVD, VHS vrpca, softver, video igra, kazeta ili vinilna ploča koja je otvorena.

- Svaki predmet koji nije u izvornom stanju, oštećen je ili mu nedostaju dijelovi iz razloga koji nisu posljedica naše pogreške.

- Svaki artikl koji se vrati više od 30 dana nakon isporuke.

 

Povrat novca (ako je primjenjivo)

Nakon što primimo i pregledamo vraćeni artikl, poslat ćemo vam e-poruku da potvrdimo da smo ga primili. Također ćemo vas obavijestiti o našoj odluci hoćemo li odobriti ili odbiti vaš zahtjev za povrat novca.

Ako je vaš zahtjev odobren, povrat novca će biti obrađen, a kredit će se automatski primijeniti na vašu kreditnu karticu ili izvorni način plaćanja, unutar određenog broja dana.

 

Zakašnjeli ili nedostajući povrati (ako je primjenjivo)

Ako još niste primili povrat novca, prvo ponovno provjerite svoj bankovni račun.

Zatim se obratite izdavatelju vaše kreditne kartice jer može doći do kašnjenja prije nego što se vaš povrat službeno objavi.

Zatim kontaktirajte svoju banku. Često je potrebno vrijeme obrade prije objave povrata.

Ako nakon dovršetka svih ovih koraka još uvijek niste primili povrat novca, kontaktirajte nas na hello@flaverda.com

 

Prodajni artikli (ako je primjenjivo)

Povrat se može izvršiti samo za artikle po redovnim cijenama. Nažalost, artikli s rasprodaje nisu zamjenjivi niti povrat novca.

 

Razmjene (ako je primjenjivo)

Stavku mijenjamo samo ako je neispravna ili oštećena. Ako ga u tom slučaju želite zamijeniti za isti artikl, pošaljite nam e-poštu na hello@flaverda.com i pošaljite nam svoj artikl na: Flaverda 31 rue Haute-Seille 57000 Metz (Francuska)

 

Pokloni

Ako je vraćeni artikal bio označen kao dar prilikom kupnje i poslan izravno vama, primit ćete poklon kredit jednak vrijednosti vašeg povrata. Nakon što primimo vraćeni artikl, poklon bon će vam biti poslan poštom.

 

Ako artikal nije bio označen kao poklon prilikom kupnje ili ako je darivatelj preferirao prvo primiti artikal, a kasnije ga dati vama, poslat ćemo povrat novca darivatelju i on će znati da ste vratili artikal.

 

Vi ćete biti odgovorni za plaćanje vlastitih troškova dostave za povrat vašeg artikla. Troškovi dostave se ne vraćaju. Ako primite povrat novca, troškovi povratne dostave bit će odbijeni od toga.

 

Ovisno o tome gdje živite, vrijeme potrebno za primitak zamijenjenog proizvoda može varirati.

 

Ako šaljete artikl vrijedan više od 45 USD, razmislite o korištenju usluge dostave koja vam omogućuje praćenje pošiljke ili o kupnji osiguranja isporuke. Ne jamčimo da ćemo primiti predmet koji nam vratite.